Página Inicial

PAVOS > Climatització i Controls ambientals

 

Chore Tronics modelo 16

Amb una experiència de més de 25 anys, li pot proporcionar multitud de solucions per la climatització i control ambiental de la seva explotació.

 

 

Els controladors Chore-Tronics li permeten regular les condicions ambientals a l'interior de les seves naus podent utilitzar ventilació natural, transversal o tipus túnel.

 

 

Podrà regular ventiladors, entrades d'aire, finestres tipus “guillotina”, sistemes de calefacció, sistemes de refrigeració amb panells, sistemes d'humidificació per injectors de micro aspersió, etc.

 

 

Cubo2MakerFarms_Small introdueix la última novetat de Chore-Time en sistemes de calefacció. El nou mesclador de calor CUBO iguala la temperatura dins la nau fent circular l'aire calent situat a la part superior de la nau cap a la part Cuboinferior, on es troben les aus, fent que la diferència de temperatura dins de la nau sigui inferior a 2 graus. A més, l'intercanviador de calor incorporat en el sistema CUBO també pot aportar calor a l'ambient.

 

Amb aquest sistema es millora el flux d'aire durant la ventilació mínima i es manté el terra més sec, ja que aquest sistema de calefacció no introdueix humitat a l'ambient de la nau. A més, la velocitat de l'aire a nivell de les aus és inferior als 0,2 m/s, el que converteix el CUBO en un sistema de calefacció confortable per les aus.

 

 

 

 

No dubti posar-se en contacte amb per més informació sobre els sistemes de control ambiental i climatització de les seves explotacions. El benestar de les aus és el benestar del granger, i el seu benestar és el nostre objectiu.

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP