Página Inicial

INDIOTS > Menjadors

 

disposa principalment de dues opcions de menjadors per indiots que li permeten utilitzar-los des del primer dia i fins que els animals abandonin la seva explotació, depenent de quines siguin les necessitats i preferències del client. Tots els sistemes de menjador oferts per són de la prestigiosa firma americana Chore-Time que li asseguren màxima qualitat, major durabilitat i millors rendiments per la seva explotació.

 

LLa primera opció de menjador inici-a-fi és el magnífic menjador ATF Plus que li permet començar l'engreix utilitzant la base del plat del Model H2. Quan les aus assoleixen les 12-14 setmanes, l'únic que vostè ha de fer és canviar la base del plat per la del Model ATF Plus per donar el major confort a les seves aus. El disseny d'aquest plat permet estalviar aliment i a la vegada li facilita en gran mesura la tasca de neteja ja que el plat pot quedar penjant. El menjador ATF Plus està fet de materials molt duradors per proporcionar-li la major seguretat i fiabilitat durant molts anys. A més, l'ajustament del nivell de menjar i la suspensió amb torn central el converteixen en un sistema molt fàcil de gestionar i amb molt poc manteniment.

 

 

Existeix una altra opció que també li permet utilitzar el mateix menjador d'inici-a-fi. Es tracta del sistema dee menjador G Plus. Amb aquest sistema l'únic que haurà de fer és afegir el llavi d'estalvi de pinso quan les seves aus assoleixin les 12-14 setmanes. A partir d'aquí, aquest sistema de menjador li permetrà fer l'engreix amb una elevada eficiència del menjar. Aquest robust sistema de menjador de la casa Chore-Time està especialment dissenyat per reduir al màxim el malbaratament de l'aliment. El fons amb forma de “V” diposita l'aliment prop de les aus i les aletes del con, així com el llavi del plat eviten que l'aliment es malbarati. Es tracta d'un menjador summament fàcil de gestionar i totes les seves parts estan especialment dissenyades per resistir les dures condicions a les que es veu sotmès.

  

 

 

Cansat de pujar i baixar les línies de menjador manualment? Contacti amb per automatitzar l'elevació de les seves línies de menjador i oblidi's d'aquesta tasca per sempre!

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP