Página Inicial

POLLASTRES > Menjadors

 

disposa de varis models de menjadors per a pollastres depenent de quines siguin les necessitats i preferències del client. Tots els sistemes de menjadors oferts per són de la prestigiosa firma americana Chore-Time que li asseguren màxima qualitat, major durabilitat i millors rendiments per a la seva explotació.

 

 

El menjador C2 Plus facilita una millor conversió de l'aliment i un excel·lent emplenat del perímetre del plat que garanteix la millor arrencada per la seva pollada. Les opcions del menjador li permeten personalitzar el sistema d'alimentació d'acord amb les seves necessitats. El menjador dóna a totes les aus un accés fàcil i còmode a l'aliment fresc, a la vegada que evita el malbaratament.

 

 

 

El nou menjador Liberty per a broiler de Chore-Time està especialment dissenyat per adaptar-se a la forma del pit de les aus i minimitzar al màxim el malbaratament de l'aliment. Aquest menjador revolucionari permet regular la quantitat d'aliment d'una forma gradual i continua independentment de l'altura a la qual es trobi el plat. No dubti contactar amb nosaltres per descobrir tots els beneficis que aquest nou menjador pot aportar a la seva explotació.

 

 

 

 

Cansat de pujar i baixar les línies de menjador manualment? Contacti amb per automatitzar l'elevació de les seves línies de menjador i oblidi's d'aquesta tasca per sempre!

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP