Página Inicial

GALLINES PONEDORES I CAMPERES >Abeuradors

 

 

li ofereix el sistema d'abeurador de tetines de Chore-Time que ha estat especialment dissenyat per promoure un ràpid consum d'aigua amb la conseqüència de tenir terres més secs i menys aigua malbaratada. Les aus aprenen ràpidament a beure directament a sota de la tetina on naturalment obtenen una major quantitat d'aigua. Això, al seu torn, les anima a menjar més i a anar als nius abans, el que suposa un menor nombre d'ous a terra.

 

 

El suport d'alumini resisteix la corrosió millor que els tubs galvanitzats i donen una gran rigidesa al sistema. A tot això, se li suma l'aportació del recuperador, especialment dissenyat per donar un fàcil accés a la tetina i a la vegada reduir al màxim el malbaratament d'aigua.

 

 

Ara, a més, descobreixi el primer abeurador de tetina especialment dissenyat segons la manera de beure de les aus. Descobreixi el nou abeurador de tetina RELIA-FLOW de Chore-Time per gallines ponedores, amb cos interior totalment en acer inoxidable, resistent a la corrosió i als atacs químics de medicaments, productes de neteja, etc. Descarregui's l'informe sobre els avantatges de la nova tetina RELIA-FLOW de Chore-Time polsant aquí i descobreixi tots els avantatges que li pot aportar aquest nou i exclusiu producte.

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP