Página Inicial

RECRIA > Gallines Reproductores

 

Per la recria de gallines reproductores, li pot oferir varis sistemes de menjadors, tots ells, sistemes de plats. Aquests sistemes suposen una restricció en l'aliment de les polletes i el sistema d'indexació de tubs de Chore-Time és una aplicació perfecta per assegurar que cada polleta rebi la seva quantitat d'aliment.

Depenent de quina sigui la configuració de la seva explotació, el sistema es pot fer amb circuits tancats Ultrapan o amb línies ràpides de menjadors.

 

 

 

 

Pel que a sistemes d'abeuradors es refereix, li ofereix la tetina multidireccional de Chore-Time. Aquesta tetina permet que les seves aus tinguin un fàcil accés a l'aigua des del primer dia. A l'interior del tub de la tetina no hi ha connexions que dificultin el cabal d'aigua ni les tasques de neteja. A més, són fàcils d'instal·lar, fàcils d'utilitzar i requereixen molt poc manteniment.

Si vostè ho desitja, també es pot utilitzar el recuperador que proporciona fàcil accés a la tetina i redueix al màxim el malbaratament d'aigua.

 

 

Pel control i pesatge de l'aliment, hi ha moltes configuracions possibles. Comú és la utilització de cel·les de càrrega sota de la sitja, per poder mantenir un control del estoc real d'aliment del qual es disposa, així com del seu consum. Es poden utilitzar també sistemes de pesatge basculants, així como “T” elèctriques en els baixants cap a les tremuges per poder regular la quantitat d'aliment que es vulgui donar.

 

 

 

Són diversos els controladors que li pot oferir per governar el seu sistema de pesatge i distribució de l'aliment.

 

 

No dubti contactar amb per rebre informació detallada i personalitzada sobre aquest tema.

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP